Το 11ο ετήσιο gathering ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες η Chiesi Hellas, παρέχοντάς του, όπως επισημαίνει η ίδια, «έντονο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αποτελώντας μία ιδανική αφορμή συνάντησης και ενίσχυσης της συλλογικής ταυτότητας των ανθρώπων της εταιρείας».

Στους καλεσμένους της διοργάνωσης περιλαμβανόταν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες Αμυμώνη, ο οποίος, μέσα από την παρουσίασή του, παρείχε στους εργαζόμενους «βαθύτερη κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων τις οποίες αντιμετωπίζουν τα άτομα με οπτική αναπηρία και πρακτικά εργαλεία για την υποστήριξή τους στην καθημερινή αλληλεπίδραση».

Επιπλέον, η The HappyLab εστίασε στο θέμα «Νευροδιαφορετικότητα και γενεακή διαφορετικότητα», αναδεικνύοντας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, στα social media της, τον τρόπο με τον οποίο «συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους, καθώς και διαφορετικοί τρόποι σκέψης και επεξεργασίας πληροφοριών».

Παράλληλα, η Ομάδα Εθελοντών Ιατρικής Αποστολής στην Γκάνα μετέφερε στους εργαζόμενους την εμπειρία κοινοτήτων «με ανάγκη φροντίδας, βιώνοντας εικόνες, συναισθήματα και αξίες τα οποία ανέδειξαν τη σημασία της προσφοράς, της ανθρωπιάς και της κοινωνικής ευθύνης, βασικών πυλώνων της εταιρικής κουλτούρας και της ίδιας της Chiesi».