Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, στο πλαίσιο του έργου “Ακαδημία Κρητικός”, ανέθεσε στην Hatzi Filax Group Training, HR Consulting, Academy τη διοργάνωση και την υλοποίηση ενός εσωτερικού διαγωνισμού στo πλαίσιo του Employee Experience μιας νέας εταιρικής καμπάνιας με τίτλο «Έχεις ένα φίλο Κρητικό;» που ακολουθεί την ομώνυμη διαφημιστική καμπάνια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δράση αυτή έχει ως στόχο να μεταφέρει στους εργαζομένους των καταστημάτων Kρητικός, «το θετικό αποτύπωμα που επιθυμεί η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός να αφήνει σε όλους τους πελάτες της: να νιώθουν ότι έχουν έναν φίλο που πάντα τους καταλαβαίνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους».

Για την επίτευξη της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε ένας εσωτερικός διαγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων Κρητικός. Οι εργαζόμενοι είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 και να περιγράψουν μικρές ή μεγάλες πράξεις, δικές τους πρακτικές που εφαρμόζουν καθημερινά, και με τις οποίες ο κάθε πελάτης νιώθει μοναδικός και αποκτά ένα «Φίλο Κρητικό» στο κατάστημα τους.

Όλες οι δράσεις συγκεντρώθηκαν ώστε να αναδειχθούν οι “καλύτεροι” στην εφαρμογή των ακόλουθων κατηγοριών: Όραμα και Αξίες, Εξυπηρέτηση Πελατών, Ενημέρωση Πελατών για νέες υπηρεσίες, νέα προϊόντα, προσφορές κλπ., Συμβολή στην Εταιρική Κουλτούρα και την Ενιαία Εταιρική Ταυτότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια, Ορθή Εφαρμογή Διαδικασιών, Καινοτόμες Πρακτικές. Η Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού θα επιλέξει και θα βραβεύσει τα 3 καλύτερα καταστήματα με βάση τις πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στις παραπάνω κατηγορίες.