Το Σάββατο 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού της Citi με τη συμμετοχή περισσότερων από 100.000 εθελοντών σε 500 πόλεις, από 91 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Μαζί με φίλους και συγγενείς, αποφοίτους της Citi, πελάτες και συνεργάτες, οι εθελοντές της Citi συμμετείχαν σε περισσότερες από 1.500 δράσεις που αγκάλιαζαν όλες τις πτυχές της κοινωνικής προσφοράς, από τη βελτίωση κοινωφελών χώρων σε αστικές περιοχές, εκπαίδευση επιχειρηματικών δεξιοτήτων, έως την προστασία του περιβάλλοντος και ανακούφιση από καταστροφές.

Στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι της Citi Ελλάδος μαζί με τις οικογένειές τους, φίλους και αποφοίτους της Citi αφιέρωσαν την ημέρα τους στην Κιβωτό του Κόσμου. Από το πρωί, βρέθηκαν στην παιδική κατασκήνωση της Κιβωτού του Κόσμου στη Ραφήνα και ανέλαβαν να καθαρίσουν τους εξωτερικούς χώρους από τα χόρτα, να βάψουν τους κοιτώνες, να καθαρίσουν και να βάψουν φράχτες και σκαλιά, προκειμένου να την παραδώσουν περιποιημένη και ασφαλή στα παιδιά της Κιβωτού για ένα όμορφο καλοκαίρι.

«Μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια, η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού της Citi έχει αναδειχθεί σε μία σπουδαία παράδοση για όλους εμάς στη Citi Ελλάδος. Εκτός από την πρακτική υποστήριξη που προσφέρουμε κάθε φορά στους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι και μία συμβολική ημέρα που μας θυμίζει τη στάση ζωής που οφείλουμε να έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ότι η συνεργασία των ομάδων για ένα κοινό σκοπό και η ανιδιοτελής προσφορά ανοίγουν το δρόμο της προόδου για την κοινωνία μας» τόνισε ο Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδος & Κύπρου.