Συμμετέχοντας στο 1st Wellbeing at Work Conference, η Θάλεια Ανδριοπούλου παρουσίασε την πορεία της Atos για τη διαμόρφωση και εδραίωση της ανθρωποκεντρικής της κουλτούρας στον κλάδο της τεχνολογίας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η ευημερία των εργαζομενων λειτουργεί ως στρατηγικός πυλώνας.

«Εργαλειοποιώντας πολλαπλές ροές πληροφοριών όπως feedback sessions, έρευνες ικανοποίησης και αξιολόγησης και εντάσσοντας τους ίδιους τους εργαζόμενους στη δόμηση της στρατηγικής της εταιρείας και ακόμα και στον καθορισμό των αξιών μας μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε ενέργειες που καλύπτουν σε ένα ευρύ φάσμα το wellbeing των ανθρώπων μας» επισημαίνει μεταξύ άλλων η Θ. Ανδριοπούλου στο Workforce.

Και καταλήγει: «Αυξημένες καλύψεις ιατροφαρμακευτικών εξόδων και συνεδριών με ψυχολόγο, 24/7 ψυχολογική υποστήριξη, περιβαλλοντικές δράσεις, επιπλέον ημέρες αδείας, ψυχαγωγικές δραστηριότητες εντός και εκτός εταιρείας, εκπαίδευση σε θέματα σχετικά με το σεβασμό ορίων, την παρενόχληση, τις διακρίσεις και τη συμπερίληψη είναι μόνο κάποιες από τις ενέργειες που μας έχουν διακρίνει ως Great Place to Work».