Η Dialectica, εταιρεία information services, ανακοίνωσε την έναρξη νέου Graduate προγράμματος για την ανάπτυξη νέων ταλέντων. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που αποφοίτησαν πρόσφατα από το πανεπιστήμιο ή πρόκειται να αποφοιτήσουν εντός του 2024. Όσοι φτάσουν στο τελικό στάδιο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναρίων και εξατομικευμένης εκπαίδευσης συνολικής διάρκειας πάνω από ένα μήνα, όπου θα εκπαιδευτούν δίπλα σε έναν μέντορα-συνεργάτη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Dialectica προσφέρει στους εργαζομένους της «πληθώρα ευκαιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από διεθνή επενδυτικά project, ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών καθώς και δυνατότητα μετακίνησης σε κάποιο από τα διεθνή γραφεία της».

Η εταιρεία έχει διακριθεί για το εργασιακό περιβάλλον της έχοντας αποσπάσει τον τίτλο του Best Workplace από το Great Place to Work® Hellas. Παράλληλα, βρίσκεται σταθερά στη λίστα των «Financial Times» με τις «ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες» για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (2021-2024).