Για 2η συνεχή χρονιά, σταθερά πιστό στην αποστολή του να προάγει τον κλάδο της ΔΑΔ και να αποτελέσει πυλώνα συζήτησης, ανάπτυξης και διάδρασης σε μία από τις πιο σημαντικές και ισχυρές κοινότητες του ελληνικού επιχειρείν, το περιοδικό HR Professional δημιουργεί την powerlist HR 100.

Πρόκειται για έναν δυναμικό τρόπο ανάδειξης των πλέον επιδραστικών μελών του HR, όπου τον ρόλο της «κριτικής επιτροπής» αναλαμβάνουν τα ίδια τα HR στελέχη.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Ιουνίου, τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του HR μπορούν να μπουν στη σχετική online πλατφόρμα και να προτείνουν τα στελέχη από όλους τους ρόλους της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, τα οποία διακρίνονται στους σημαντικότερους τομείς του HR: Recruitment/Talent Acquisition, Talent Management, DEI, Learning & Development, CSR, Employer Branding, People Analytics/HRMS, Payroll, Compensations & Benefits, Wellbeing.

Προτείνοντας και εσείς τα στελέχη που επιθυμείτε, συμμετέχετε στη δημιουργία μίας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να μας «συστήσει» πρόσωπα πίσω από τους ρόλους και να μας υπενθυμίσει τον πλούτο που χαρακτηρίζει το στελεχιακό δυναμικό της σύγχρονης ελληνικής σκηνής HR.

Για να συμμετέχετε και εσείς στη διαμόρφωση της HR 100, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να προτείνετε τα πρόσωπα εκείνα που, κατά τη γνώμη σας, ωθούν τον ρόλο του in-house στελέχους HR ένα βήμα μπροστά.